45mei

Feest! We hebben wat te vieren :)

KORTING KORTING KORTING!

Cavefood bestaat inmiddels iets meer dan een jaar, morgen herdenken we de Nederlandse slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en oorlogssituaties en vredesmissies nadien, Op 5 mei vieren wij de Bevrijding en dat we sindsdien – al meer dan 70 jaar – in vrijheid leven (en natuurlijk ook hemelvaart), en op zondag 8 mei moederdag. Tijd om dit te vieren met wat korting op Coco Hydro Sport!

Bestel vanaf 4 mei tot en met 8 mei Coco Hydro Sport van Big Tree Farms┬ámet 16% korting, en we verzenden gratis als je minimaal 2 potten besteld! Gebruik bij het bestellen op www.cavefood.nl de code ‘VRIJHEID2016’.

Aangezien de weersvoorspelling er gunstig uit ziet voor de komende dagen, met flink wat zon en temperaturen ruim boven de 20 graden, is het aan te raden om goed gehydrateerd te blijven tijdens het sporten. Het maakt niet uit of je op de fiets zit, een stukje gaat hardlopen of even een uurtje gaat knallen tijdens WOD in een Crossfit Box, zweten ga je zeker! Meng daarom wat Coco Hydro Sport met bijvoorbeeld water in je bidon en zorg dat je net dat beetje extra hebt tijdens deze warme dagen. Of als naar een van de bevrijdingsfestivals gaat en per ongeluk iets teveel op hebt, een glas voor het slapen zorgt voor een kleinere kater!

logo_nationaal_comite_4_5mei