Veel gestelde vragen (faq)

 

ALGEMEEN

 

Ik heb een bestelling geplaatst, en nu?
We gaan zo snel mogelijk met je bestelling aan de slag en proberen deze binnen 2 werkdagen te leveren.

Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten zijn €6,95 voor bestellingen onder de €60,-, daarboven verzenden wij gratis. De verzendkosten zijn zichtbaar bij je bestelling in de winkelwagen.

Wat moet ik doen als de bestelling niet binnen de gestelde termijn aankomt?
Het kan een keer voorkomen dat er ergens iets niet helemaal goed gaat, en de bestelling een dag te laat aankomt. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier, dan gaan we opzoek naar de oorzaak van de vertraging.

 

COCO HYDRO SPORT

Hoe gebruik ik Coco Hydro Sport?
Coco Hydro is een geweldige manier om elektrolyten aan te vullen voor dagelijks gebruik door het poeder naar eigen smaak te mengen met bijvoorbeeld water of door een shake; zowel achter het bureau, tijdens je workout of als dagelijkse aanvulling van je mineralen inname.

Wat maakt Coco Hydro Sport beter dan andere sportdrankjes?
Coco Hydro Sport is gemaakt van puur kokoswater elektrolyten. Dit zijn door de natuur gemaakte macromineralen, zodat je lichaam en cellen ze makkelijk kunnen opnemen en gebruiken. Daarnaast zit er extra zeezout in, dat speciaal uit een oude zeebodem in Noord-Amerika komt. Coco Hydro is 100% GMO vrij, in tegenstelling tot bijna alle andere on-demand sportdranken.

Wat doen alle ingrediënten?
– Kokoswater wordt verdampt, en vormt de basis voor het poeder.
– Tapioca Dextrose is een enkelvoudig koolhydraat uit Tapioca. We voegen deze toe om het koolhydraatniveau op hetzelfde niveau als vers kokoswater te brengen
– Hydro Boost is de verzamelnaam voor alle natuurlijke mineralen die we toevoegen, zoals zeezout, zinc, magnesium, kalium en calcium.
– Natuurlijke smaakstoffen worden toegevoegd om het drankje de smaak die we lekker vinden te geven.
– Plantaardige kleurstoffen worden toegevoegd om voor de bijbehorende kleur te zorgen.
– Citroenzuur, voor het zuurtje (goh..)
– Silica wordt toegevoegd als anti-klontermiddel. Silica is een natuurlijk voorkomend verbindingsmiddel  en is biologisch.
– Kokosbloesem nectar en monnik fruit worden toegevoegd voor een vleugje zoetigheid.

Wat zijn GMO’s?
GMOs “Genetic Modified Organisms” (in het Nederlands GGO “Genetisch Gemodificeerde Organismen”) zijn levende organismen (planten en dieren), waarvan het genetisch materiaal kunstmatig in een laboratorium is gemanipuleerd door middel van genetische manipulatie. Toepassingen van genetische modificatie zijn te vinden in de productie van voedsel (zowel in de landbouw als in de veeteelt) en in de gezondheidssector (bijvoorbeeld bij de productie van medicijnen of donororganen).

Is Coco Hydro Sport GMO-vrij?
Ja. Coco Hydro Sport is 100% natuurlijk en vrij van GMO’s.

Hoelang is Coco Hydro Sport houdbaar?
Coco Hydro Sport is 24 maanden houdbaar. Kijk op de verpakking voor de ‘Best Before’ datum.