Over Cavefood

Heb je tijdens workouts ook last van een klotsende buik door teveel water, last van hoofdpijn of duizeligheid na de workout of heb gewoon ook genoeg van de veel te zoete sportdranken op de markt? Met Cavefood vertegenwoordigen en introduceren wij het merk Big Tree Farms, de grootste producent van organische voeding uit Indonesië, op de Nederlandse markt. Big Tree Farms is een verticaal geïntegreerd merk met een focus op unieke ingrediënten uit Zuid-Oost-Azië. De gehele keten is toegewijd aan direct en transparante handel met kleinschalige producenten van kokos en cacao.

 

Cavefood is in 2015 opgericht door Ronald Dreijer en Stef Dusseldorp vanuit onvrede over het ontbreken van echt gezonde sportdranken, zonder onnodige toevoegingen. Goede hydratatie is net zo belangrijk als goede voeding, maar wordt vaak vergeten.

 

Ronald Dreijer is oprichter en eigenaar van Your Physical Coach en behoort tot de eerste personal trainers in Nederland die het volledige Overload Certification Program succesvol hebben afgerond. Met jarenlange ervaring als marinier weet hij als geen ander doelen te stellen en deze ook te verwezenlijken.

 

Stef Dusseldorp is professioneel autocoureur. Begonnen in de kartsport toen hij 7 jaar oud was, nu bijna 20 jaar later is Stef wereldwijd actief in de GT-racerij. Als topsporter weet hij als geen ander dat voeding de basis is voor goede prestaties op het circuit.