Fit Dutchies Review

Fit Dutchies hebben Coco Hydro ontdekt!

Juliët Stegeman, een van de bloggers van onze fitte vrienden bij Fit Dutchies heeft onze Coco Hydro Sport ontdekt en een mooie review geschreven:

 

Tijdens het sporten is hydrateren (vocht inname) misschien wel net zo belangrijk als het goed uitvoeren van je oefeningen. Ik let hier zelf altijd heel erg goed op, omdat ik weet hoe belangrijk het voor mijn lichaam is.  Maar eerlijk is eerlijk, het drinken van water gaat mij op den duur vervelen. Om deze reden probeer ik vaak nieuwe dingen uit, maar ook het grote aanbod sportdrankjes, aanmaaklimonade en poeders vallen bij mij niet altijd in de smaak. Toen ik tegen Coco Hydro Sport aan liep besloot ik, als ‘ervaringsdeskundige’, het uit te proberen en voor jullie te reviewen.

 

Mijn ervaring

Naar mijn mening gaat er niets boven verse kokoswater maar elke dag kokosnoten tillen vind ik niet echt handig ;). Daarom was ik ook verbaast dat de on-demand poeder van Coco Hydro Sport qua smaak toch aardig in de buurt kwam van kokoswater. Het is qua smaak vergelijkbaar met Vita Coco.

De voordelen van Coco Hydro Sport ten opzichte van de “normale kokoswater verpakkingen” zijn:

  • Het is een poeder dus het is makkelijk om mee te nemen.
  • Neemt weinig ruimte in beslag in je sporttas.
  • Met kraan water overal te bereiden.
  • 4 verschillende smaak opties.

Lees het hele bericht op de Fit Dutchies website.

 

20160223-1