Betaalmogelijkheden

Cavefood werkt met Mollie als betaalprovider. We bieden de volgende betaalmethoden aan:

iDEAL
Met Ideal kun je veilig en gemakkelijk online betalen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen, vervolgens selecteer je jouw persoonlijke bank. Daarna word je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht gelijk klaar staat. Je wordt door je bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en de betaling te autoriseren. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en wij worden door de bank geïnformeerd, zodat we de bestelling zo snel mogelijk kunnen verzenden.

Creditcard (Mastercard, Maestro, Visa, V-pay)
Tijdens het bestelproces kun je kiezen voor betaling met creditcard: uw bank zal dan de betaling autoriseren. Het bedrag wordt direct verrekend en wij worden door de bank geïnformeerd, zodat we de bestelling zo snel mogelijk kunnen verzenden.

Overboeking
Je krijgt van ons een bevestiging van de bestelling met de door jou gewenste betaalwijze overboeking. Je verzoekt je bank door middel van een overschrijvingskaart of internetbankieren het factuurbedrag aan ons over te schrijven door middel van een SEPA overboeking. De snelste afhandeling van je bestelling vindt plaats indien je het bedrag overmaakt naar ons IBAN-rekeningnummer NL20 ABNA 0549 0538 59  ten name van Cavefood B.V.. Vergeet niet het ordernummer van de bestelling te vermelden welke in de bevestigingsmail is vermeld. Bij de betaalmethode Vooruitbetaling wordt de zending verzonden zodra het bedrag bij ons op de rekening is bijgeschreven. Doordat er vertraging op het bankverkeer zit, kan het soms enkele dagen duren voordat wij de order kunnen verzenden. Betalingen zonder ordernummer nemen ook meer tijd in beslag.